A záloghitelezés egy több évezredre visszatekintő hitelezési forma, amely akkor jelent azonnali megoldást az Ön számára, ha átmenetileg készpénzre van szüksége, illetve van olyan értéke (nemesfém, márkás porcelán), amelyet letétbe tud helyezni.


Amellett, hogy praktikus és időtakarékos megoldást kínálunk pénzügyi gondjai áthidalására záloghitelezés formájában, bizományosi értékesítéssel, ékszerek felvásárlásával, adás-vételével, ékszerjavítással és készítéssel is foglalkozunk. Régiségeket, festményeket és minőségi porcelánokat is forgalmazunk.

A hitelezés jogi hátteréről
A Corner Záloghitel Zrt. zálogtárgy ellenében a zálogkölcsön folyósítását a hatályos jogszabályi előírások, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-I-P-29/2005. sz. határozata alapján és a kézi zálogtárgyakra-üzemeltetésre vonatkozó kezelési szabályzat szerint folytatja. A zálogkölcsön folyósításának feltételeit, annak mértékét, időtartamát, a lejárt és ki nem váltott zálogtárgyak értékesítési módját az általános szerződési feltételek, valamint a kezelési szabályzat szabályozza.
Ügyfél tájékoztató
A Corner Záloghitel Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Magyarország Kormánya a 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelete értelmében a fizetési törlesztési moratórium végső törlesztési határidejét kitolta 2021. szeptember 30-ig, azaz a korábbi döntés alapján, azon ügyfelek, akik a pandémiás helyzet miatt beleesnek a rászorultsági csoportba számukra meghosszabbításra került a korábbi futamidő! A Corner Záloghitel Zrt.-nek nem állnak rendelkezésre a méltányossági helyzet megítéléshez szükséges információk, ezért a moratóriummal érintett (vagyis a 2020. március 18-án már fennálló, akkor még nem lejárt futamidejű, és azóta vissza nem fizetett) kölcsönök törlesztésére, valamint a kamat- és díjfizetési kötelezettség teljesítésére az ügyfelek 2021. szeptember 30-ig haladékot kapnak. Kérjük ügyfeleinket, hogy gondolják végig, és vessék össze a moratóriumban maradást, illetve a kölcsön visszafizetésének előnyeit és hátrányait, keressék fel kollégáinkat a Corner Záloghitel Zrt. fiókjaiban! 


Zálogházi egyéb szolgáltatásaink

Telefonegyenleg-feltöltés

Bármely Corner Ékszerházban elérhető bankkártyás (POS) terminálokon az elektronikus mobiltelefon egyenlegfeltöltési szolgáltatásunk, melynek keretében mindhárom hazai mobilszolgáltatóhoz tartozó kártyás előfizető univerzális egyenleget tölthet fel.

A mobiltelefonegyenleg-feltöltések ellenértéke készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető